Despre Surâs de Capricii

Sunt un om ca oricare altul, măcinat de anumite convingeri și principii. Analizez totul în detaliu, inclusiv oamenii. Îmi place limba română mult prea mult, iar cuvintele le consider sacre. De meserie, sunt o visătoare. În mai puține cuvinte, sunt ceea ce scriu!

De ce Surâs de CAPRICII? De ce nu?

Poate pentru că viața asta ne sperie pe toți și ca niște lași, când auzim de ea, ori fugim, ori stăm intr-un punct fix și ne consolăm cu ‘Așa a fost să fie; Asta este…’ Îmi doresc să nu văd viața ca pe un lucru complicat. Vreau să o colorez eu, să o conduc eu pe ea, nu ea pe mine, să o văd ca pe un capriciu si să o alcătuiesc din capricii. La sfârșit să știu că am trăit-o, că mi-am îndeplinit ‘mofturile’ și că am înțeles ceva din ea … nu vreau să rămân cu un gust amar, cu gândul ca ea m-a consumat … nu vreau!

Regulile blogului:

Nu vreau să impun nimic nimănui, așa că ceea ce veți citi mai jos va fi mai degrabă o rugăminte și un apel la bun simț.

1. Nu accept jigniri pe acest blog. Fiecare are dreptul la opinie. Nu toți am fost educați în același mod și nu toți am trecut prin experiențe similare.

2. Apreciez comentariile scrise corect gramatical și fără prescurtări.

3. Toate articolele scrise de mine au drept de autor; dacă v-a atras ceva atenția și doriți să împărtășiți cu ceilalți, v-aș ruga să precizați sursa articolului. La fel voi proceda și eu.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Despre Surâs de Capricii&8221;

  1. Nu esti un om ca oricare altul, tocmai pentru ca iti dai seama de multe lucruri pe care altii nu le gandesc nici macar in vise. Esti o persoana speciala si unica. Nu mai e nimeni ca tine! Colorezi viata ta si a celor din jurul tau, si asta te face sa fii deosebita:):*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s